Orașul Ovidiu se pregătește de sărbătoare, iar toată lumea este așteptată la aprinderea luminilor decorative

Grupul statuar Ovidiu din orașul Ovidiu. FOTO CTnews.ro

Magia sărbătorilor de iarnă începe la Ovidiu odată cu aprinderea luminilor de Crăciun și cu sosirea Moșului încărcat de cadouri la Târgul de Crăciun. 

Ovidienii și nu numai sunt așteptați în sera de 5 decembrie, de la ora 17.00, în parcul Poet Ovidiu, lângă primărie, la inaugurarea Târgului de Crăciun.

Vor fi colinde cântate de către Corala Armonia, în prezenta IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, vor fi aprinse luminile de sărbători din oraș, dar și bradul împodobit, iar copii vor putea să se dea gratuit în carusel, în trenuleț și în mașinuțe, dar și să îl viziteze pe Moș Crăciun la căsuța acestuia.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*