Orașul Ovidiu se pregătește de sărbătoare, iar toată lumea este așteptată la aprinderea luminilor decorative

Grupul statuar Ovidiu din orașul Ovidiu. FOTO CTnews.ro

Magia sărbătorilor de iarnă începe la Ovidiu odată cu aprinderea luminilor de Crăciun și cu sosirea Moșului încărcat de cadouri la Târgul de Crăciun. 

Ovidienii și nu numai sunt așteptați în sera de 5 decembrie, de la ora 17.00, în parcul Poet Ovidiu, lângă primărie, la inaugurarea Târgului de Crăciun.

Vor fi colinde cântate de către Corala Armonia, în prezenta IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, vor fi aprinse luminile de sărbători din oraș, dar și bradul împodobit, iar copii vor putea să se dea gratuit în carusel, în trenuleț și în mașinuțe, dar și să îl viziteze pe Moș Crăciun la căsuța acestuia.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*