Un nou deces al unei persoane confirmate cu COVID-19 a fost înregistrat la Constanța

Spitalul de Boli Infecțioase Constanța. FOTO Cătălin SCHIPOR

De la debutul pandemiei cu noul coronavirus, la nivelul județului Constanța au fost confirmate 245 de persoane infectate cu SARS-CoV-2. Până în prezent, 12 persoane au decedat din rândul celor pozitivate, iar 183 de pacienți au fost declarați vindecați. Ultimul deces este cel al unei femei în vârstă de 71 de ani.

Grupul de Comunicare strategică a anunțat că numărul persoanelor decedate la nivel național, pozitive cu COVID-19 a ajuns la 858, ultima victimă fiind din județul Constanța. Pacientei, suferinde de hipertensiune arterială, insuficiență mitrala și cu proteză mecanică aortică, i-au fost recoltate probe în data de 12 aprilie, iar pe 14, când a fost confirmată, a și fost internată la Spitalul de Boli Infecțioase. Aici a survenit și decesul în data de 5 mai.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*