FOTO VIDEO Moș Crăciun a ajuns la Cumpăna, cu dulciuri pentru cei 1769 de copii ai comunei. Primarul Mariana Gâju: “Sunt cei mai cuminți copii și sunt averea noastră”

Moș Crăciun a venit la copiii din Cumpăna. FOTO Paul Alexe

Bucurie mare pentru cei mai mici locuitori ai comunei Cumpăna! După ce și-a luat toate măsurile de protecție, necesare în perioada pandemiei, Moș Crăciun și ajutoarele sale, din cadrul administrației publice locale și a creșelor și grădinițelor din localitate, au ajuns la Căminul Cultural din Cumpăna, unde au împărțit cadouri, constând în dulciuri, pentru cei mici.

De altfel, în toată această perioadă, Moș Crăciun și ajutoarele sale se vor afla la Cumpăna unde vor aduce magia sărbătorilor de iarnă pentru toți cei 1769 de copii ai comunei, de la cei mai mici, de la Creșa “Rază de Soare”, până la cei mai mari, de la Liceul “Nicolae Dumitrescu”. Niciun copil nu va fi uitat, dovadă că toți au fost cuminți în acest an deosebit de complicat.

Bineînțeles că au fost cuminți! Copiii, preșcolarii, elevii, liceenii Liceului Nicolae Dumitrescu, cu toții sunt cei mai cuminți copii și sunt averea noastră. După tradiție, i-am scris Moșului să poposească și în comuna noastră dragă, Cumpăna, și ajutați de spiriduși din partea Primăriei și Consiliului Local Cumpăna, oameni cu suflet bun pentru copiii noștri, să le dăruiască aceste dulciuri, copiii se bucură cel mai mult de acestea. Alături, venim și noi, administrația publică locală și, încă o dată spunem, să ne trăiască, să fie sănătoși, împreună cu părinții, cu bunicii, a declarat, pentru CTnews, primarul comunei Cumpăna, Mariana Gâju.

“Chiar și în condițiile acestea, de pandemie, important este să nu lăsăm credința în bucuria și magia sărbătorilor de Crăciun, în puterea magică a Moșului, care a venit pentru fiecare copil, răspunzând la scrisorile pe care le-a primit, a continuat primarul constănțean.

Cei mici, unii dintre ei aflându-se pentru prima oară în fața Moșului, s-au arătat foarte emoționați, dar chiar și așa au spus câte o poezie, pregătită din timp împreună cu părinții și bunicii, dar și cu doamnele educatoare de la creșă sau grădinițe, care ne-au confirmat că micuții au fost conștincioși, chiar și în condițiile în care orele s-au făcut online.

Toți copiii au fost cuminți, au ținut legătura cu noi, au lucrat foarte frumos, chiar dacă au trebuit să stea mai mult pe acasă, cu frățiorii și bunicii. Este o mare bucurie pentru ei, în aceste clipe, fiecare dintre ei se bucură să-l cunoască pe Moș Crăciun, mai ales cei de la grupa mică, care îl văd pentru prima oară, a spus jurnaliștilor CTnews unul dintre ajutoarele Moșului.

Primarul Mariana Gâju a dezvăluit că Moș Crăciun nu i-a uitat nici pe seniorii comunei Cumpăna, în special pe cei aflați în dificultate, pentru care a pregătit mici pachete cu bunătăți, astfel încât cu toții să se bucure de tradiționala masă de Crăciun.

Atenția noastră, după această întâlnire cu copiii, se îndreaptă și către persoanele vârstnice, fără aparținători, persoane vârstnice care au posibilități reduse și nu pot avea bucuria, conform tradiției, de a avea cele necesare pe masa de Crăciun. Acolo, la acești oameni, vom merge împreună cu Moșul, acasă la ei, numărul lor fiind mai restrâns. Fiecare om din comună este în atenția noastră, a administrației publice locale, dar și a lui Moș Crăciun, a mai spus Mariana Gâju.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*