VIDEO Mos Crăciun își mută ambasada în orașul Ovidiu. Iată programul de vizitare pentru cei mici

Moș Crăciun se mută la Ovidiu

Orașul Ovidiu devine în perioada perioada 5-20 decembrie, locul în care Moș Crăciun își mută căsuța plină cu daruri și veselie.

Astfel, parcul din fața Primăriei Ovidiu se va transforma în tărâmul lui Moș Crăciun, iar surprize dintre cele mai frumoase îi așteaptă pe toți cei care vor veni să-l viziteze pe Moșul sosit tocmai din îndepărtata Laponie. Nu lipsesc nici spiridușii care au pus la cale spectacole și distracții dintre cele mai inedite, iar un târg tradițional de Crăciun vă așteaptă să vă bucurați de spiritul sărbătorilor de iarnă.

Cadourile sunt gata, așa că cei mici trebuie să-și pregătească poeziile și cântecelele pentru că Moșul va fi tare darnic cu ei.

Copii și părinți sunt invitați să-l întâmpine pe Moș Crăciun pe 5 decembrie, la ora 17.00, când sania trasă de reni va ateriza în parcul din orașul Ovidiu, iar Corala Armonia va susține un concert cu cântece de Crăciun.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Trackback / Pingback

  1. Orașul Ovidiu se pregătește de sărbătoare, iar toată lumea este așteptată la aprinderea luminilor decorative – Constanța NEWS

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*