Orașul Hârșova rămâne joi, 30 septembrie, timp de mai multe ore, fără apă potabilă

Orașul Hârșova. FOTO Paul Alexe

În vederea executării lucrărilor de racordare la sistemul centralizat de distribuție a conductei ce asigură alimentarea cu apă a parcului, aflat la intersecția străzilor Cășăriei cu Amurgului din orașul Hârșova, RAJA SA sistează furnizarea apei potabile joi, 30 septembrie, în intervalul orar 08.30 – 15.00.

Sunt afectați de lipsa apei toți consumatorii din orașul Hârșova.

„Ne cerem scuze pentru neplăcerile create abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm toți utilizatorii afectați de această lucrare să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă”, au transmis reprezentanții societății.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*