13 proiecte de hotărâre aprobate în ședința ordinară a lunii mai, în municipiul Medgidia

16 proiecte de hotărâre, votate în ședință ordinară a Consiliului Local Municipal Medgidia. FOTO cu rol ilustrativ

Consilierii locali ai municipiului Medgidia s-au reunit joi, 27 mai, în ședința ordinară a Consiliului Local al municipiului Medgidia pentru luna în curs.

Primele puncte pe ordinea de zi au fost proiectele privind aprobarea contului anual de execuție al bugetului propriu al municipiului Medgidia și al bugetelor instituțiilor finanțate din venituri proprii și subvenții, precum și a situațiilor financiare, inclusiv anexele la acestea, la 31 decembrie 2020 și aprobarea contului de execuție al bugetului propriu al municipiului Medgidia și al bugetelor instituțiilor finanțate din venituri proprii și subvenții, precum și a situațiilor financiare, la 31 martie 2021.

Următorul proiect de hotărâre votat a privit revocarea HCL nr. 55/31 martie 2021 privind atribuirea în folosință gratuită către Asociația „Cluster pentru promovarea afacerilor specializate în tehnologii și surse alternative de energie – MEDGreen – sud-est și Regiunea București – Ilfov” a unei părți, respectiv camera 20, parte a imobilului situat în municipiul Medgidia, str. Decebal, nr. 35, județul Constanța, proprietate publică a municipiului Medgidia, identificat cu nr. cadastral 108060 și înscris în Cartea funciară nr. 108060, pe o perioadă de 5 ani.

Punctele cu numerele 4 și 5 pe ordinea de zi reprezintă proiectele referitoare la aprobarea repartizării unor unități locative situate în blocuri ANL și a unei unități locative aflate în administrarea DGDPP, din municipiul Medgidia.

Totodată a fost votat și proiectul de hotărâre privind trecerea din domeniul public în domeniul privat al UAT Medgidia a echipamentelor și instalațiilor din Centralele termice 1, 3, 4, 5, 6, 7, 10, 13, 15 și din Punctele termice 8, 12, 16, având valoarea totală de inventar de 12.063.545,40 lei, în vederea casării.

Pe ordinea de zi a lunii mai a fost votat și proiectul privind atestarea apartenenței la domeniul privat al municipiului Medgidia a imobilului – teren în suprafață de 2056 mp, situat în intravilanul municipiului Medgidia, str. Progresului, nr. 5 bis, județul Constanța.

În cadrul ședinței au fost admise proiectele privitoare la inițierea procedurii de vânzare a imobilului teren intravilan aflat în domeniul privat al municipiului Medgidia, în suprafață de 15193 mp, având număr cadastral 103401, a imobilului teren intravilan aflat în domeniul privat al municipiului Medgidia, în suprafață de 43 mp, având număr cadastral 102866 și a suprafeței indivize de 19 mp teren intravilan, aflat în domeniul privat al municipiului Medgidia, situat în mun. Medgidia, str. Sabinelor, nr. 3, bl. 2, ap. 2B, jud. Constanța, identificat cu numărul cadastral 554.

Următorul punct pe ordinea de zi a privit aprobarea transmiterii fără plată a unei autoutilitare, din proprietatea Clubului Sportiv Medgidia în proprietatea Municipiului Medgidia.

La finalul ședinței, consilierii locali și-au exprimat votul pentru proiectele de hotărâre privind completarea HCL nr. 71/22.04.2021 și aprobarea completării Anexei nr. 6 la HCL nr. 157/2009.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*