Opt bărbați reținuți după un scandal dintr-un restaurant din stațiunea Mamaia

Opt bărbați reținuți după un scandal dintr-un restaurant din stațiunea Mamaia. FOTO cu rol ilustrativ

Opt bărbați din județul Constanța au fost reținuți după ce, în luna august, au provocat un scandal într-un restaurant din stațiunea Mamaia, în timpul unei petreceri private, în urma căruia patru persoane au ajuns rănite la spital.

Potrivit IPJ Constanța, urmare a cercetărilor într-un dosar penal care vizează săvârșirea infracțiunilor de încăierare, tulburarea ordinii și liniștii publice, vătămare corporală, distrugere și portul sau folosirea, fără drept, de obiecte periculoase, polițiști din cadrul Poliției stațiunii Mamaia, sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, au identificat opt bărbați, bănuiți de comiterea faptelor.

Din cercetări a reieșit faptul că, în noaptea de 25 spre 26 august, în timp ce se aflau la o petrecere de botez desfășurată la un restaurant din stațiunea Mamaia, pe fondul unui conflict spontan și a consumului de băuturi alcoolice, cei în cauză s-au agresat fizic reciproc. Ulterior, patru dintre persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind transportate la spital.

În cursul zilei de marți, 11 octombrie, polițiști din cadrul Poliției stațiunii Mamaia, cu sprijinul polițiștilor Poliției municipiului Constanța, Poliției orașului Năvodari, Poliției orașului Ovidiu, luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale și jandarmi ai Grupării de Jandarmi Mobilă Tomis Constanța au pus în aplicare șapte mandate de percheziție domiciliară, în municipiul Constanța și orașele Ovidiu și Năvodari, la locuințele persoanelor bănuite de comiterea infracțiunilor.

În urma administrării probatoriului în cauză, cei opt au fost reținuți, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă. miercuri, 12 octombrie, cei opt au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, în vederea sesizării instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă pentru unul dintre bărbați și propunerea măsurii controlului judiciar pentru ceilalți șapte, propuneri ce au fost admise.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*