FOTO VIDEO Autoturism cuprins de flăcări după un accident în apropierea sensului giratoriu de la Agigea. Cinci tineri au ajuns la spital

Accident rutier sensul giratoriu de la Agigea. FOTO ISU „Dobrogea”

Cinci tineri, cu vârste cuprinse între 14 și 26 de ani, au ajuns la spital în urma unui accident rutier petrecut în dimineața zilei de duminică, 6 iunie, la Agigea, în apropierea sensului giratoriu dintre Autostrada A4 și DN 39A. După accidentul, autoturismul a luat foc, dar tinerii au reușit să iasă la timp din mașină.

Polițiștii constănțeni au fost sesizați duminică, în jurul orei 05.00 cu privire la producerea unui accident rutier în afara localității Agigea, în sensul giratoriu cu DN 39A, unde un vehicul a intrat în coliziune cu bara metalică de protecție. În urma impactului, autoturismul a luat foc.

Din fericire toți cei cinci ocupanți ai autoturismului au reușit să iasă din acesta. Conducătorul autoturismului, un tânăr de 26 de ani, din București, precum și cei patru pasageri, cu vârste cuprinse între 14 și 22 de ani, unul din Buzău și trei din Călărași, au fost transportați la spital pentru investigații medicale, cu răni ușoare.

Pentru că existau suspiciuni că tinerii se aflau în stare de ebrietate, acestora le-au fost recoltate și probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. Totodată, în cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*