Opt ambarcațiuni au fost verificate de polițiștii de la Transporturi. Au fost aplicate amenzi de 4.000 de lei

Ambarcațiuni verificate. FOTO IPJ Constanța

Opt ambarcațiuni au fost verificate de polițiștii de la Transporturi, fiind aplicate amenzi de 4.000 de lei.

Potrivit IPJ Constanța, la data de 3 mai, polițiști din cadrul Serviciului Siguranță Transporturi – Postul de Poliție Transporturi Navale Hârșova au desfășurat activități în cadrul planului de acțiune Siguranța și Securitatea pe apă 2024.

Astfel, au fost legitimate 18 persoane și au fost verificate 8 ambarcațiuni.

În urma neregulilor constatate, au fost aplicate 8 sancțiuni contravenționale la O.U.G. 23/2008, privind pescuitul și acvacultura, în valoare totală de aproximativ 4.000 de lei.

De asemenea, au fost constatate patru infracțiuni.

La data de 3 mai, polițiștii au identificat doi bărbați, de 30 de ani,  respectiv 56 de ani, care ar fi pescuit ilegal, cu ajutorul unei ambarcațiuni din lemn, folosind două unelte de pescuit tip plasă, cu lungimea de 50 de metri.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală .

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*