Office Summer Club din Costinești, amendat cu 10.000 de lei pentru nerespectarea măsurilor de distanțare fizică la un concert al lui Vali Vijelie

Office Summer Club din Costinești, amendat cu 10.000 de lei pentru nerespectarea măsurilor de distanțare fizică la un concert al lui Vali Vijelie. FOTO Facebook Office Summer Club

Peste 300 de polițiști, jandarmi, pompieri și reprezentanți ai organelor abilitate de control din județul Constanța au acționat, noaptea trecută, pentru verificarea respectării măsurilor de protecție sanitară, în vederea prevenirii și limitării infectării cu virusul Covid-19, în principalele zone aglomerate din județul Constanța.

„Cu ocazia controalelor, au fost verificate 169 de societăți comerciale și au fost aplicate 395 de sancțiuni contravenționale, în valoare de pesete 130.000 de lei, dintre care 108 pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală”, au precizat reprezentanții Poliției Județene Constanța.

Totodată, în stațiunea Costinești, polițiștii au sancționat administratorul Office Summer Club, cu 10.000 de lei, pentru că nu se respectau măsurile de diminuare a impactului riscurilor, potrivit Legii 55/2020.

În același timp, inspectorii de prevenire din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea al județului Constanța au efectuat controale la 12 unități de turism, cluburi și discoteci.

„În aceste locații, pentru asigurarea normelor de apărare împotriva incendiilor, dar mai ales pentru preîntâmpinarea apariției acestora, au fost desfășurate activități preventive pe timpul cărora au fost depistate 64 de deficiențe, fiind aplicate 64 de sancțiuni – 50 de avertismente și 14 amenzi, în valoare totală de 36.500 de lei. De asemenea, au fost aplicate două avertismente pentru nepurtarea măștii de protecție”, au mai transmis sursele citate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*