Bărbat de 64 de ani, rănit într-un incendiu produs la o vopsitorie de pe strada Baba Novac  din Constanța

Un bărbat de 64 de ani a fost rănit într-un incendiu produs la o vopsitorie de pe strada Baba Novac din Constanța.

Pompierii au fost chemați să intervină la o vopsitorie de pe strada Baba Novac, unde ardea un autoturism aflat într-un cuptor de uscare.

În zona respectivă intervin pompierii de la Detașamentul Palas cu 2 ASAS, autoplatformă, un SMURD B2, AT10000, de la Detașamentul Port s-a deplasat ATPVM, iar de la Detașamentul Fripis – 1 ASAS, descarcerarea și CBRN. De asemenea, la locul incendiului se află și o ambulanță.

Pompierii au mai spus că ard doua încăperi cu câte un cuptor și câte un autoturism. Ei au făcut măsurători cu echipajul CBRN și nu au detectat gaze sau valori depășite care să pună în pericol echipajele de intervenție sau populația din împrejurimi.

De asemenea, un bărbat de 64 de ani a suferit arsuri la mâini și a fost dus cu ambulanța la spital.

Incendiul a fost stins.

“Au ars un garaj în proporție de 100%, vopsitoria în proporție de 70% și un autoturism. Suprafața afectată este de 80 de metri pătrați” – ISU Constanța.  

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*