VIDEO Anchetă a polițiștilor constănțeni după ce tineri teribiliști au fost filmați, în trafic, pe jumătate ieșiți din mașină

Tineri teribiliști, filmați, în trafic, pe jumătate ieșiți din mașină. Sursa Facebook

Polițiștii constănțeni au început o anchetă după ce trei tineri teribiliști au fost filmați, în trafic, în stațiunea Mamaia, pe jumătate ieșiți din mașină. Imaginile au fost filmate în cursul zilei de luni, 31 mai, și au fost postate pe o rețea de socializare.

În ultimii ani, în Constanța, a devenit o „tradiție” ca absolvenții de liceu să „sărbătorească” într-un astfel de mod terminarea școlii, expunându-se însă unui posibil accident. Imaginile devin virale pe rețelele de socializare, dar, în același timp, ajung și la oamenii legii care se autosesizează și îi sancționează contravențional pe teribiliști.

„Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Constanța efectuează verificări în vederea identificării conducătorului auto și a pasagerilor și luării măsurilor legale care se impun în astfel de situații”, au precizat reprezentanții IPJ Constanța după vizionarea acestor imagini.

Conform legii, amenda în astfel de cazuri este cuprinsă între 580 și 725 de lei, plus trei puncte penalizare în cazul șoferului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

1 Comment

  1. Nu cred ca se poate amenda daca filmarea nu a fost facuta cu dispozitivele aflate in dotarea politiei, asa prevede legea.

1 Trackback / Pingback

  1. Amendă de peste 800 de lei în cazul tinerilor filmați în trafic, în Mamaia, pe jumătate ieșiți din mașină – CTnews

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*