VIDEO Tratamente moderne pentru Hemoroizi la Ovidius Clinical Hospital. Doctorul Andrei Ionescu explică ce a adus tehnologia în specialitatea Proctologie

Operație la Ovidius Clinical Hospital
Operație la Ovidius Clinical Hospital

Ovidius Clinical Hospital are soluția pentru pacienții cu probleme care țin de Proctologie. Noile tratamente sunt departe de vechile operații, iar medicii pregătiți din echipa OCH îi ajută pe pacienți chiar și ambulator.

Am discutat cu doctorul Andrei Cristian Ionescu, medic primar Chirurgie – Proctologie la OCH despre această specializare, dar și despre felul în care cel mai modern spital clinic din estul României își tratează pacienții.

Află mai multe despre ce sunt Hemoroizii în rubrica “Viață și Sănătate – Constanța NEWS”

Problemele de proctologie tratate la OCH

Proctologia este o specialitate medicală care se ocupă cu tratamentul bolilor din segmentul terminal al tubului digestiv, “regiunea ano-perineală”. Medicii de la OCH pot să ajute pacienții care suferă de: Hemoroizi cu cele 4 grade până la prolapsul hemoroidal invalidant, fisuri anale, Supuraţii anoperineale nespecifice sau Fistule perianale.

Pregătirea continuă a medicilor este doar primul pas. Cu toate că discutăm despre o specialitate delicată, pacienții pot fi siguri că vor avea parte de un tratament făcut prin metode moderne și cu tehnică medicală de ultimă generație.

Doctorul Ionescu spune că tratamentul minim invaziv secvenţial al bolii hemoroidale se face prin ligaturi elastice şi coagulare infraroşii și are avantajul aplicabilităţii în condiţii de ambulator şi înregistrează o rată redusă de incidente şi complicaţii.

“Pacienții trebuie să vină de mai multe ori, cam ca la stomatolog până își tratează dinții, după care își revin complet. Nu au dureri, își văd de treaba lor zilnică, însă trebuie să vină la 13 – 14 zile la aceste ședințe. Noi încercăm tot timpul să implementăm la OCH cele mai noi tehnici apărute care se bazează pe unde de radiofrecvență”, a declarat dr. Andrei Cristian Ionescu pentru Constanța NEWS.

Acest tratament – chirurgia proctologică cu radiofrecvenţă – este o metodă atraumatică ce foloseşte unde radio de frecvenţă înaltă pentru incizia, excizia şi coagularea ţesuturilor, cu distrucţie tisulară minimă, disconfort minor postoperator cu regenerare tisulară rapidă.

Cum faci o programare la Ovidius Clinical Hospital

Ovidius Clinical Hospital este un spital multi-disciplinar cu dotări ultra-moderne, conceput să ofere îngrijiri de specialitate pacienţilor cu afecţiuni chirurgicale și medicale din numeroase de specialități.

Programul de lucru al Ambulatoriului este de luni până vineri, între orele 8.00 și 21.00 și sâmbătă între 8.00 și 15.00.

Spitalul are program permanent cu 2 linii de gardă în spital în specialitățile chirurgie generală și anestezie și terapie intensivă, dublate de linii de gardă la domiciliu în specialităţile chirurgie generală, anestezie și terapie intensivă şi imagistică medicală.

Informații și programări la telefon: 0241 480 400. E-mail: office@ovidius-ch.ro sau pe site-ul: www.Ovidius-CH.ro

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*