Viață și Sănătate: Dr. Andrei Cristian Ionescu de la OCH, despre Boala Hemoroidală

dr. Andrei Cristian Ionescu, medic primar Chirurgie - Proctologie la Ovidus Clinical Hospital. FOTO OCH
dr. Andrei Cristian Ionescu, medic primar Chirurgie - Proctologie la Ovidus Clinical Hospital. FOTO OCH

Constanța NEWS lansează astăzi o nouă rubrică pe teme medicale, alături de Ovidius Clinical Hospital. “Viață și sănătate” este locul unde vei găsi răspunsuri la întrebările care te frământă ca și pacient, dar și soluții medicale moderne de la un spital de renume din estul țării – Ovidius Clinical Hospital.

Primul invitat este doctorul Andrei Cristian Ionescu, medic primar Chirurgie – Proctologie. El explică în episodul de astăzi detaliile Bolii Hemoroidale.

Specialiștii OCH te așteaptă cu Informații și programări la telefon: 0241 480 400 / E-mail: office@ovidius-ch.ro sau pe www.Ovidius-CH.ro.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

1 Trackback / Pingback

  1. VIDEO Tratamente moderne pentru Hemoroizi la Ovidius Clinical Hospital. Doctorul Andrei Ionescu explică ce a adus tehnologia în specialitatea Proctologie | Constanța NEWS

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*