O tânără inconștientă a fost cu greu oprită în trafic de către polițiștii constănțeni. Ea conducea cu 170 km/h și a depășit pe linia continuă

Polițiștii au reușit să oprească mașina urmărită. FOTO IPC Constanța

Polițiștii constănțeni au avut bătăi de cap cu o tânără conducătoare auto. Surprinsă în flagrant în timp ce a comis o dublă încălcare a Codului Rutier, conducătoarea auto nici nu a oprit la semnalele polițiștilor.

Un echipaj de poliție a observat în cursul zilei de 13 ianuarie, în jurul orei 15.15, pe DN 2A, un autoturism înmatriculat în Spania și care circula din direcția Mihail Kogălniceanu către Ovidiu, cu viteză – 170 km/h, iar la un moment dat, persoana aflată la volan a efectuat și o depășire pe marcajul dublu continuu.

Unul dintre agenții de poliție i-a făcut semn să oprească, dar șoferul și-a continuat cursa nebunească. Polițiștii au pornit în urmărirea mașinii, iar după aproximativ doi kilometrii au reușit să scoată din trafic mașina. Cu această ocazie au constatat că la volan se afla o tânără de 21 de ani, care a fost sancționată cu o amendă în cuantum de 4.350 lei și cu suspendarea dreptului de a conduce pe o durată de 150 de zile.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*