Cinci persoane prinse în flagrant de polițiștii de frontieră în timp ce sustrăgeau fier vechi de pe o barjă

Cinci bărbați, prinși la furat de fier vechi de pe o barjă germană, în zona Cernavodă. FOTO: Garda de Coastă

Poliţiştii de frontieră constănțeni au prins în flagrant cinci bărbați în timp ce sustrăgeau fier vechi de pe o barjă, în zona localității Cernavodă.

Potrivit Gărzii de Coastă, o patrulă fluvială, formată din polițiști de frontieră din cadrul Sectorului Cernavodă, în timpul exercitării atribuțiilor de serviciu, au observat la kilometrul fluvial 294, cinci bărbați, cetățeni români, care transportau cu ajutorul unei bărci din tablă, fier vechi.

În urma verificărilor s-a constatat faptul ca aceștia au sustras cantitatea de 400 kilograme fier de pe o barjă a unui convoi sub pavilion Germania, ancorată în zonă.

În cauză, polițiștii de frontiera, sub coordonarea Parchetului de pe Lângă Judecătoria Hârșova, efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, fiind confiscate un număr de două bărci folosite la săvârșirea faptei.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*