Societatea de Termoficare Constanța anunță începerea probelor „la rece” pe instalația de încălzire

Problema cu căldura în Constanța

Termoficare Constanța SRL informează consumatorii racordați la sistemul municipal de termoficare că, începând de luni, 03 octombrie, va demara procedura tehnologică de umplere a instalațiilor proprii de încălzire în vederea efectuării probelor la rece.

„Rugăm consumatorii noștri, asociații de proprietari, unități de învățământ, societăți comerciale, etc să își verifice starea instalațiilor proprii pentru a preveni eventualele inundații accidentale”, au transmis reprezentanții societății.

Aceștia mai menționează că încărcarea instalațiilor și probele la rece se vor desfășura progresiv, pe durata cuprinsă între 03 octombrie și data începerii furnizării căldurii în municipiul Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*