Bărbat împușcat cu un pistol cu bile, în urma unui conflict petrecut în municipiul Constanța

Pistolul de airsoft. FOTO cu rol ilustrativ, CTnews.ro

Un bărbat din Constanța a ajuns la spital după ce, în timp ce încerca să oprească iun conflict în care era implicat și fiul său, a fost împușcat cu un pistol cu bile.

Potrivit IPJ Constanța, polițiștii Secției 4 au fost sesizați marți, 16 martie, prin apel 112, despre faptul că un bărbat ar fi fost împușcat cu un pistol cu bile. Deplasați la fața locului, polițiștii au stabilit că incidentul a avut loc la intersecția străzilor Bravilor cu Luptători din municipiu, în urma unui conflict spontan între trei tineri.

„La un moment dat, când tatăl unuia dintre aceștia ar fi intervenit, un tânăr ar fi tras asupra bărbatului, de 45 de ani, cu un pistol airsoft cu bile. Persoana vătămată a fost transportată la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța pentru a i se acorda îngrijiri medicale de specialitate. Precizăm faptul că victima își rezervă dreptul de a depune plângere în termenul legal de 90 de zile”, au transmis reprezentanții IPJ Constanța. Aceștia mai precizează că arma nu este supusă autorizării sau notificării și poate fi deținută de orice persoană majoră.

Ancheta este în plină desfășurare, polițiștii Secției 4 continuând cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care a avut loc incidentul și a identificării persoanelor implicate, în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracţiunii de lovire sau alte violențe.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*