O tânără a fost tâlhărită ziua în amiaza mare în fața unei bănci din Mangalia

Traficanți de droguri, prinși în flagrant de polițiștii de frontieră constănțeni. FOTO cu rol ilustrativ

În ziua de 11 mai, în jurul orei 11.30, polițiști ai Biroului Ordine Publică din cadrul Poliției municipiului Mangalia s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea unei infracțiuni de tâlhărie, comisă asupra unei tinere, de 20 de ani.

Victima se afla în fața unei unități bancare din municipiul Mangalia când o persoană necunoscută i-a smuls telefonul din mână, după care a fugit.  Polițiștii aflați în patrulare au auzit strigătele de ajutor și au intervenit prompt, iar persoana suspectată de comiterea faptei a fost imobilizată. Telefonul mobil a fost recuperat și predat părții vătămate.

Bărbatul, în vârstă de 22 de ani, din Limanu a fost reținut pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de 12 mai va fi prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*