Polițiștii locali din Valu lui Traian au intervenit pentru salvarea unei familii intoxicate cu gaz

Echipajul SMURD a intervenit la locul solicitării. FOTO Cătălin SCHIPOR

Polițiștii locali din Valu lui Traian au răspuns primii unei solicitări și au intervenit în noaptea de 21 spre 22 februarie într-un imobil de pe Calea Dobrogei, de unde au scos trei persoane inconștiente – doi adulți și un bebeluș de câteva luni. În locuința acestora era o scurgere de gaz, cel mai probabil de la un instant de încălzire pe butelie

La fața locului au ajuns și pompierii Detașamentului Palas din cadrul ISU Dobrogea, care au intervenit cu o autospeciala de stingere, o ambulanta SMURD B și o ambulanță terapie intensiva mobila în localitatea Valu lui Traian. Aceștia au pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere al unui incendiu și pentru acordarea de îngrijiri medicale pentru doi adulți și un copil, probabil intoxicați cu gaz.

Ajunși la fata locului, pompierii au găsit cele trei persoane, un bărbat de 27 de ani, o femeie de 21 de ani și un copil de 4 luni, scoși din locuință și care prezentau simptome ale unei intoxicații.

Paramedicii și medicii SMURD i-au transportat la spital iar pompierii de pe autospeciala de stingere au asigurat ventilarea și eliminarea sursei de risc din încăpere. Cauza este în curs de stabilire.

Reprezentanții IPJ Constanța s-au sesizat în acest caz și a fost deschis un dosar de cercetare penală.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*