Autoturism căutat de autoritățile din Marea Britanie, descoperit de polițiștii de frontieră constănțeni

Autoturism Vauxhall Insignia căutat de autoritățile din Marea Britanie, descoperit de polițiștii de frontieră constănțeni. FOTO: Garda de Coastă

Polițiștii de frontieră constănțeni au descoperit un autoturism marca Vauxhall Insignia, căutat de către autoritățile din Marea Britanie, aflat în posesia unui cetățean român.

Potrivit Gărzii de Coastă, polițiștii de frontieră de la Negru Vodă au efectuat joi, 8 decembrie, formalitățile specifice controlului de frontieră asupra unui ansamblu rutier, format dintr-o autoutilitară cu remorcă, pe care se afla un autoturism marca Vauxhall Insignia înmatriculat în Marea Britanie.

În urma verificărilor specifice, polițiștii de frontieră au constatat că autoturismul figurează fiind semnalat ca bun căutat în vederea confiscării, alertă introdusă de autoritățile din Marea Britanie.

Autoturismul, evaluat la aproximativ 40.000 de lei, a fost indisponibilizat la sediul instituției pentru continuarea cercetărilor, iar polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*