O șoferiță începătoare a făcut praf un aparat de eliberat tichete de parcare la intrarea în City Park și a rănit un paznic

Accesul în parcarea mall-ului a fost foarte dificilă pentru o șoferiță. FOTO IPJ Constanța

O conducătoare auto a încurcat cel mai probabil pedalele mașinii și în momentul în care a dat să intre în parcarea de la City Park, în loc să frâneze, a accelerat. L-a pus la pământ pe un paznic, dar și aparatul care elibera tichete pentru parcare.

Accidentul a avut loc în jurul orei 17.40, când, o femeie în vârstă de 35 de ani, posesoare a unui permis de conducere de doar câteva luni de zile, a condus un autoturism pe aleea de acces în parcarea subterană din City Park Mall.

Când a ajuns în dreptul barierei, dorind să achiziţioneze un tichet de acces, din cauza neatenţiei în conducere a pierdut controlul asupra direcţiei către stânga intrând în coliziune cu aparatul de eliberat tichete şi de asemenea a surprins şi accidentat un bărbat, de 50 ani, paznic, care se afla în picioare lângă aparatul de eliberat tichete acces.

Victima a fost preluată de o ambulanță și transportată la Spitalul Județean Constanța pentru investigații medicale.

Pe numele conducătoarei auto a fost deschis dosar de cercetare penală.

 

1 Comment

  1. Si cand te gandesti ca sunt soferi ce nu au zgariat o masina in 25 de ani, dar platesc amenda pentru viteza excesiva, (+11km) in localitate.
    Legea nu e buna: primul accident – 3 luni suspendare; al doilea accident – 1 an suspendare; al treilea accident – fara drept de conducere.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*