O șoferiță începătoare a făcut praf un aparat de eliberat tichete de parcare la intrarea în City Park și a rănit un paznic

Accesul în parcarea mall-ului a fost foarte dificilă pentru o șoferiță. FOTO IPJ Constanța

O conducătoare auto a încurcat cel mai probabil pedalele mașinii și în momentul în care a dat să intre în parcarea de la City Park, în loc să frâneze, a accelerat. L-a pus la pământ pe un paznic, dar și aparatul care elibera tichete pentru parcare.

Accidentul a avut loc în jurul orei 17.40, când, o femeie în vârstă de 35 de ani, posesoare a unui permis de conducere de doar câteva luni de zile, a condus un autoturism pe aleea de acces în parcarea subterană din City Park Mall.

Când a ajuns în dreptul barierei, dorind să achiziţioneze un tichet de acces, din cauza neatenţiei în conducere a pierdut controlul asupra direcţiei către stânga intrând în coliziune cu aparatul de eliberat tichete şi de asemenea a surprins şi accidentat un bărbat, de 50 ani, paznic, care se afla în picioare lângă aparatul de eliberat tichete acces.

Victima a fost preluată de o ambulanță și transportată la Spitalul Județean Constanța pentru investigații medicale.

Pe numele conducătoarei auto a fost deschis dosar de cercetare penală.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. Si cand te gandesti ca sunt soferi ce nu au zgariat o masina in 25 de ani, dar platesc amenda pentru viteza excesiva, (+11km) in localitate.
    Legea nu e buna: primul accident – 3 luni suspendare; al doilea accident – 1 an suspendare; al treilea accident – fara drept de conducere.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*