Doi câini agresivi au creat panică în Parcul Tăbăcărie. Apelul la 112 a fost redirecționat de la IPJ, la Jandarmerie și apoi la Poliția Locală, dar autoritățile nu au mai găsit nimic în zona respectivă

Polițiștii locali au aplicat mai multe sancțiuni. FOTO DGPL Constanța

Speriați de doi câini amstaf lăsați liberi, fără botniță și lesă în Parcul Tăbăcărie și care erau agresivi, în special cu alți câini, mai mulți părinți au sunat la 112. Apelul a fost pasat de la o instituție la alta, iar în cele din urmă când un echipaj a ajuns în parc, nu a mai găsit nimic.

Inițial, apelul a fost direcționat de către SNUAU 112 către IPJ Constanța, dar cei de aici au transmis solicitarea jandarmilor de la Gruparea Mobilă „Tomis“. Aceștia însă, nu aveau echipaj disponibil pentru că asigură măsurile de ordine publică la meciul de fotbal dintre F.C. Viitorul și F.C. Botoșani. Drept urmare, la rândul lor au pasat solicitarea la Direcția Generală a Poliției Locale Constanța, deși, dacă la fața locului se constata o infracțiune și nu o contravenție, aceștia nu au competență.

În cele din urmă, în Parcul Tăbăcărie a ajuns un echipaj al Poliției Locale, dar pentru că de la momentul solicitării și până când aceștia au ajuns, nu au mai găsit nimic.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

  1. De ce nu au competență, cum scrie la la Leg 155/2010, în cazul constatării infracțiunilor flagrante se procedează potrivit codului de procedură penală, adică se reține persoana, se întocmeşte p.v. de constatare a infracțiunii flagrante şi se predă persoana organelor de cercetare penală.Întocmai procedează şi jandarmii, polițiştii de la ordine publică care nu toți fac cercetare penală. Polițiştii locali trebuie să îşi adume responsabilitatea şi să procedeze ca la carte, numai aşa îşi vor câştiga prestigiul şi respectul.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*