O sală de jocuri de noroc din zona CET a municipiului Constanța a fost prădată de hoți

Sediul Inspectoratului de Poliție Județean - IPJ Constanța. FOTO Catalin Schipor
Sediul Inspectoratului de Poliție Județean - IPJ Constanța. FOTO Catalin Schipor

Un nou jaf a fost înregistrat în municipiul Constanța. Persoane necunoscute au pătruns în incinta unei societăți comerciale și au sustras o cutie metalică de valori, în care se aflau câteva zeci de mii de lei.

În dimineața de 29 octombrie, în jurul orei 8:30, polițiștii Secției 5 au fost sesizați cu privire la faptul că persoane necunoscute ar fi pătruns în incinta unei societăți comerciale cu profil jocuri de noroc, situată în municipiul Constanța, în zona CET. De aici, a fost sustrasă o cutie metalică în care ar fi fost depozitați 37.000 de lei.

Polițiști din cadrul Biroului Investigații Criminale al Poliției municipiului Constanța efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat în vederea identificării și tragerii la răspundere penală a persoanelor implicate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*