Trafic rutier îngreunat pe strada Soveja, în zona Lidl, din cauza unei avarii RAJA

Trafic restricționat pe bulevardul Tomis din Constanța din cauza unei avarii RAJA
Avarie RAJA

Traficul rutier se desfășoară îngreunat, sâmbătă dimineață, pe strada Soveja, în zona Lidl, din cauza unei avarii pe o conductă de alimentare cu apă de la intersecția străzilor Adamclisi cu Soveja, din municipiul Constanța.

Pentru executarea lucrărilor de remediere a avariei, echipele de intervenție RAJA SA au fost nevoite să blocheze traficul auto pe două benzi de circulație de pe strada Soveja, în zona sensului giratoriu, pe sensul de mers spre bulevardul Lăpușneanu, până la ora 14.00.

„Ne cerem scuze participanților la trafic din zona respectivă, pe care îi asigurăm că echipele RAJA Constanța vor face tot posibilul pentru remedierea avariei într-un timp cât mai scurt”, au transmis reprezentanții RAJA SA.

În vederea desfășurării lucrărilor de reparații, zona a fost împrejmuită și semnalizată corespunzător, iar pentru fluidizarea traficului auto a fost anunțată și Poliția Locală.

Abonații deserviți nu sunt afectați de aceste lucrări, întrucât echipele de intervenție încearcă să efectueze reparațiile cu conducta sub presiune.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*