FOTO VIDEO „Regele Ferdinand“ a acostat în Dana Zero: emoții pe cheu, emoții și pe punte

Fregata „Regele Ferdinand“. FOTO Cătălin Schipor

La ora 11.00, „Regele Ferdinand“ a acostat, fiind așteptat de oficiali ai Statului Major al Forțelor Navale și rudele marinarilor.

Nava a plecat din portul Constanța la data de 6 octombrie și a participat la Operația NATO Sea Guardian, în Marea Mediterană, pentru supravegherea traficului maritim și combaterea acțiunilor ilegale în bazinul est-mediteranean, iar în perioada 1-6 noiembrie a asigurat comanda grupării navale NATO de luptă împotriva minelor marine SNMCMG-2 (Standing NATO Mine Counter Measures Group 2), care a operat în Marea Neagră.

Fregata „Regele Ferdinand” a intrat în serviciul Forțelor Navale Române în anul 2004 și este nava militară a României cu cele mai multe misiuni internaționale în teatrele de operații marine.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*