Un tâlhar cu un istoric infracțional bogat a făcut iar victime în municipiul Constanța

Polițist constănțean arestat preventiv pentru luare de mită

La scurt timp după ce a ieșit din pușcărie, un individ din Constanța a comis noi infracțiuni. Într-o singură noapte a dat două spargeri, dar a fost prins de către un echipaj de poliție.

La data de 13 ianuarie , polițiștii din cadrul Secției 5 Poliție au fost sesizați, printr-un apel 112, despre producerea unei infracțiuni de furt calificat pe o stradă din municipiul Constanța. Aici, o persoană necunoscută ar fi pătruns în locuința unei femei, de unde ar fi sustras o poșetă, în care se afla un portofel cu mai multe documente personale.

La aproximativ jumătate de oră, un alt apel la SNUAU 112, anunța o tentativă de furt calificat pe o altă stradă din municipiul Constanța.

La scurt timp, polițiștii constănțeni au identificat persoana, pe care, după o urmărire pe o distanță de aproximativ 50 de metri, au imobilizat-o și au condus-o la sediul secției de poliție pentru cercetări.

Asupra suspectului, un bărbat  în vârstă de 43 de ani, din localitatea Valu lui Traian, județul Constanța, a fost găsită poșeta sustrasă, întregul prejudiciu fiind recuperat și predat persoanei vătămate.

Polițiștii constănțeni l-au reținut pe bărbatul, cunoscut cu antecedente penale, pentru o perioadă de 24 de ore și l-au introdus în C.R.A.P. al IPJ Constanța, urmând ca în să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța cu propunere de arestare preventivă.

Individul era ieșit din pușcărie de 101 zile, unde a executat o pedeapsă de furt. În total, până acum a avut patru condamnări la închisoare: una de tâlhărie urmată de decesul victimei, două de tâlhărie și ultima de furt.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*