O persoană a fost găsită inconștientă într-un apartament din Constanța în care a izbucnit un incendiu

Pompierii ISU Dobrogea și cadrele medicale ale SAJ au intervenit. FOTO Cătălin SCHIPOR

Un bărbat a fost găsit în stop cardio – respirator într-un apartament din municipiul Constanța, în care a izbucnit un incendiu.

Incendiul a fost sesizat în jurul orei 17.00, când o persoană a anunțat că într-un bloc de pe strada Soveja este mult fum pe casa scării. La fața locului au fost trimiși nouă subofițeri cu autoscara și o autospecială de stingere plus un echipaj SMURD.

Ajunși la locul solicitării, pompierii au depistat un incendiu într-un apartament, iar în interior a fost găsita o persoană de sex masculin, inconștienta. A fost preluata de echipajul SMURD B și i se fac manevre de resuscitare.

UPDATE:

„La ora 16:49 am fost solicitați prin 112 sa intervenim la un incendiu, izbucnit la un apartament, situat la un bloc pe strada Soveja, la etajul 10. La solicitare au intervenit o autospeciala de stingere, o autoscară și un echipaj SMURD, unde 9 pompieri au acționat timp de 74 de minute. Au ars electrocasnicele și mobilierul din livingul open space (cu bucătărie). Cauza probabila este scurtcircuit la motorul frigiderului care ulterior s-a propagat la întreg frigiderul. Victima de sex masculin, în vârstă de 74 de ani a fost găsită în pat, inconștientă, iar în urma manevrelor de resuscitare a avut semne vitale și transportată la Spitalul Județean“, au declarat reprezentanții ISU Constanța.

 

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*