31 de amenzi date de Poliția Locală Constanța pentru chiștoace, coji de semințe și hârtii aruncate la întâmplare

Politia Locala Constanta

În perioada 1 – 26 octombrie, polițiștii locali au acționat cu preponderență în toate parcurile constănțene – Casa de Cultură, Gară, Far, Tăbăcărie, Tomis 2, Poarta 6, Viitorului, Oleg Danovski, dar și în zonele adiacente centrelor comerciale și cartierelor de blocuri și case.

Acțiunea a urmărit respectarea H.C.L 184/2013 privind îmbunătățirea activităților de gospodărire, protecția mediului, întreținere și înfrumusețare.

Cu această ocazie, Polițiștii locali au aplicat 31 sancțiuni contravenționale în valoare 9400 lei pentru aruncarea de hârtii, ambalaje, resturi de țigări, coji de semințe, resturi alimentare ori nealimentare și 6 sancțiuni contravenționale pentru răscolirea gunoiului în valoare de 2.200 lei.
Valoarea totală a amenzilor este 11.600 lei.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*