O mașină în care se aflau și doi copii s-a răsturnat în apropiere de localitatea Adamclisi

Mașina s-a răsturnat pe câmp. FOTO SAJ
Mașina s-a răsturnat pe câmp. FOTO SAJ

Polițiștii, echipaje medicale și unul de descarcerare au intervenit în seara de 23 decembrie în apropiere de localitatea Adamclisi, la un accidnet rutier. Un autoturism în care se aflau mai multe persoane s-a răsturnat în afara părții carosabile.

Accidentul a avut loc în jurul orei 20.20, când, un bărbat în vârstă de 67 de ani, a condus un autoturism pe DN 3, în afara localității Adamclisi, dinspre localitatea Deleni. La intrarea în Adamclisi, într-o curbă deosebit de periculoasă la stânga, șoferul a pierdut controlul asupra direcţiei de mers către dreapta şi s-a răsturnat în afara părții carosabile.

În mașină se aflau, în afară de conducătorul auto, o femeie în vârstă de 31 de ani și două minore, de 9 și 2 ani. Acestea din urmă, deși rănite, au reușit să iasă din mașină și să sune după ajutor, șoferul rămânând încarcerat. La fața locului au ajuns echipaje ale Serviciului de Ambulanță, SMURD și Descarcerarea din cadrul ISU Dobrogea, reușind scoaterea bărbatului din mașină și acordarea de îngrijiri medicale răniților, care ulterior au fost transportați la spital.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*