FOTO VIDEO Accident mortal în fața Inspectoratului pentru Situații de Urgență Constanța!

În urma impactului, una dintre mașinile implicate în accident s-a izbit de clădirea ISU. FOTO ISU Dobrogea

Tragedia rutieră s-a produs în noaptea de duminică spre luni, la puțin timp după miezul nopții. În urma unei neacordări de prioritate, două mașini s-au ciocnit violent, una dintre ele oprindu-se în clădirea ISU Dobrogea.

 

Din primele cercetări se pare că un autoturism marca Audi Q5 condus pe strada Mircea cel Bătrân, dinspre bulevardul Ferdinand spre bulevardul Mamaia a izbit în plin un alt autovehicul, marca Ford, mergea pe strada Decebal spre Casa Căsătoriilor. În urma impactului, cel de-al doilea autoturism a fost proiectat într-un stâlp de iluminat public, apoi, de aici într-o maşină parcată și oprindu-se în clădirea ISU Dobrogea. Pompierii ISU au intervenit imediat și au acordat primul ajutor răniților. Conducătorul auto al autoturismului Audi a fost rănit uşor, dar în cealaltă mașină situația a fost mai gravă: un bărbat și o femeie au fost găsiți în stare gravă, în cele din urmă fiind declarați decedați.

„La data de 13 noiembrie a.c., ora 00.20, un bărbat în vârstă de 29 de ani, din Năvodari, a condus un autoturism pe strada Decebal din Constanța, dinspre bulevardul Tomis către strada Walter Mărăcineanu, iar la intersecția cu bulevardul Mircea nu a respectat indicația indicatorului Oprire, intrând în coliziune cu un alt autoturism, care circula pe strada Mircea, dinspre bulevardul Ferdinand către bulevardul Mamaia. În urma impactului, primul autoturism este proiectat în imobilul unei unități militare, iar al doilea autoturism este proiectat într-un stâlp și ulterior în două autoturisme parcate. A rezultat decesul conducătorului primului autoturism, precum și a unei pasagere, în vârstă de 20 de ani, precum și rănirea ușoară a conducătorului auto din al doilea autoturism, o femeie în vârstă de 20 de ani, din Constanța,“ au precizat reprezentanții IPJ Constanța 

În cauză a fost întocmit dosar penal.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*