Bunuri contrafăcute, în valoare de aproximativ 472.000 de lei, ridicate de polițiști

Bunuri contrafăcute, în valoare de aproximativ 472.000 de lei, ridicate de polițiști

Poliţiştii de la transporturi maritime au ridicat, în vederea indisponibilizării, peste 6.400 de perechi de papuci, mărfuri susceptibile a fi contrafăcute, în valoare de aproximativ 472.000 de lei.

Poliţiştii Serviciului Transporturi Maritime, împreună cu specialiști din cadrul Biroului Vamal Constanţa Sud, au verificat luni, 14 decembrie, în Portul Constanţa Sud Agigea, un container sosit din China, având ca destinatar o societate comercială din municipiul București.

În urma controlului containerului, poliţiştii au descoperit peste 6.400 de perechi de papuci pentru copii, bunuri având inscripționate însemnele unei mărci înregistrate, susceptibile a fi contrafăcute. Bunurile, în valoare de aproximativ 472.000 de lei, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracţiunii de punere în circulație de mărfuri contrafăcute. Cercetările continuă, pentru stabilirea întregii activități infracționale.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*