O mașină a Poliției a fost implicată într-un accident rutier în Constanța

Mașina de poliție a fost avariate. FOTO IPJ Constanța

O autospecială de poliție și o mașină civilă au fost implicate în cursul zilei de joi, 21 iunie, pe raza municipiului Constanța, în zona Victoria. 

Potrivit reprezentanților IPJ Constanța, la ora 11:08, un polițist, în vârstă de 34 de ani, aflat în timpul serviciului, a condus autospeciala de poliţie, cu semnalele acustice şi luminoase în funcţiune, pe bulevardul Tomis, în municipiul Constanţa, dinspre strada N. Iorga către Dacia. Înainte de intersecţia cu strada Ion Raţiu, a pătruns pe sensul opus de mers, depăşind coloana de autovehicule oprite la semafor, pătrunzând în intersecţie pe culoarea roşie a semaforului electric și intrând în coliziune cu un autoturism, condus de un bărbat, de 37 de ani, dinspre bulevardul Mamaia către bulevardul Alexandru Lăpuşneanu.

În urma accidentului rutier, a rezultat vătămarea corporală ușoară a polițistului. Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*