VIDEO O doctoriță din Constanța a tras o spaimă mare după ce s-a trezit în mașină cu un tânăr ce o filma

Momentul din filmare în care tânărul intră în mașină peste doctoriță. FOTO Captură video

Polițiștii constănțeni îl caută pe un tânăr care a băgat în sperieți o doctoriță, doar pentru a se distra. Respectivul s-a filmat în timp ce urca în mașina femeii doar pentru a realiza o filmare pentru TikTok, fără a ține cont de spaima acesteia.

Incidentul s-a petrecut în seara zilei de 25 aprilie, în jurul orei 18.30, potrivit Ioanei Manac, cea care a fost victima tânărului, în municipiul Constanța, în parcarea din fața Mega Image-ului din zona Casei de Cultură.

„Mi-am încărcat cumpărăturile în portbagaj și am urcat în mașină.
Mașinii mele nu i se blochează automat ușile și în timp ce încercăm să pun contactul, am văzut că un individ deschide ușa,cu telefonul în mână.
I-am zis “Ieși afară!”, nimic, a urcat pe locul din dreapta ținând în continuare telefonul în mână pe butonul de înregistrare video; l-am împins cum am putut, am început să țip, timp în care a pus mâna pe mine.
Într-un final, a ieșit, eu eram șocată, tremuram din toate încheieturile.
S-a dus la ceilalți 2 prieteni ai lui, unul din ei strigând după mine “O să vedeți filmulețul pe TikTok!”.
La toată aceasta scena participa, pasiv evident, un cetățean aproximativ de vârstă mea care mi-a spus “Copii, fac și ei glume”. (…)

Refuz să cred că asta e lumea “normală” în care trăim, că pentru vizualizări, sperii un om total de-a #@&%*.

Îmi doresc să mă simt în siguranță în orașul în care trăiesc (Constanța), iar în acest moment nu mă simt, având în vedere că acest lucru s-a petrecut sâmbătă în amiaza mare“ a spus Ioana Manac pe pagina sa de Facebook.

Aceasta a depus o plângere la poliție, reclamând cele întâmplate. Reprezentanții IPJ Constanța au confirmat faptul că a fost demarată o anchetă pentru identificarea persoanei și tragerea acesteia la răspundere.

Între timp, pe platforma TikTok a apărut și o filmare, care pare a fi prima parte, userul menționând că va urma și parte a doua.

@xfollowacumfollow pentru partea a2a ##viral ##foryou ##foryoupage♬ original sound – xgrasu

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*