Un individ a accidentat o persoană și apoi aproape a distrus mașina fugind de la locul faptei

Polițiștii l-au prins pe suspect. FOTO Cătălin Schipor

Un tânăr șofer a lovit duminică dimineață un pieton, în timp ce circula cu mașina prin stațiunea Mamaia. În loc să se oprească, conducătorul auto i-a dat „blană“ la mașină și nu s-a oprit până în localitatea Culmea de unde este.

În jurul orei 3.40, prin apel la 112 se anunța că o mașină a lovit un pieton în stațiunea Mamaia, iar imediat după producerea acestuia, a părăsit locul faptei. Victima, un tânăr de 20 de ani, a fost transportat la Spitalul Județean Constanța, pentru îngrijiri medicale, polițiștii încercând să dea de urma șoferului fugar.

La scurt timp, un alt apel la 112 anunța că o mașină parcată în centrul localității Culmea, a luat foc. La fața locului a fost trimis un echipaj al ISU Dobrogea, dar pompierii au constatat că mașina nu era cuprinsă de flăcări. De sub capotă ieșea doar abur de la suprasolicitarea motorului, semn că cel care o condusese a forțat-o la maxim.

Ulterior, polițiștii au stabilit că mașina în cauză era cea implicată în accidentul rutier cu fugă de la locul faptei din stațiunea Mamaia, șoferul fiind găsit la domiciliul său. Acesta s-a ales cu dosar de cercetare penală, fiind cercetat în stare de libertate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*