Poliția Română vă recomandă să vă distrați „corespunzător“ la Festivalul Neversea

Polițiștii din trupele speciale supraveghează Festivalul Neversea de la înălțime. FOTO Poliția Română

Porţile Neversea, festivalul de muzică de la malul Marii Negre, s-au deschis aseară și se închid în ultimele ore ale zilei de 8 iulie. Evenimentul a fost făcut ca să te bucuri de el, alături de prietenii tăi. Tocmai de aceea, fă din Neversea o amintire frumoasă.

Pentru început, dacă ai venit cu mașina personală, e de preferat să o lași asigurată și fără obiecte de valoare în interior.

Cazarea este ultima problemă a multora dintre cei care deja au ajuns. Dacă ești cu gaşca la cort, te aşteaptă şi câteva lucruri de care trebuie să ții cont: „vecini” gălăgioși sau care au început „petrecerea” prea devreme. Nu puneți la suflet micile neconcordanțe de păreri. În zona de camping o să legi sigur prietenii și poate, la anul, faceți gașca mai mare.

Ca să nu faceți cale întoarsă de la festival, nu încercați să intrați la concert cu sticle, droguri, lasere, spray-uri, cuţite, arme, obiecte contondente sau articole pirotehnice, mâncare şi băuturi, animale, umbrele (în caz de ploaie folosiți pelerine), materiale inflamabile sau explozive, aparate foto sau video profesionale – dacă nu sunteți acreditați special sau alte obiecte care pot răni pe alţii.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*