O mare parte din Constanța va fi lăsată fără căldură și apă caldă în urma lucrărilor efectuate de societatea de termoficare

Lucrările efectuate în rețeaua de termoficare din Constanța. FOTO: Primăria Constanța

Constănțenii racordați la zeci de puncte termice din municipiul Constanța vor fi lăsați, timp de aproape două zile, fără apă caldă și căldură, în urma lucrărilor efectuate de societatea de termoficare.

Astfel, potrivit reprezentanților acesteia, în cadrul proiectului „Reabilitarea rețelelor termice primare/ transport a energiei termice din Municipiul Constanța-Etapa 1”, se impune executarea lucrărilor de conexiune a unor tronsoane noi de conducte magistrale, montate în aval, respectiv amonte de intersecția bulevardului Alexandru Lăpușneanu cu strada I.L. Caragiale.

Pentru realizarea acestor lucrări, nu se va putea asigura furnizarea de căldură și apă caldă de consum la următoarele puncte termice: PT 1, PT 2, PT 3, PT 5, PT 6, PT 7, PT 8, PT 9, PT 10, PT 12, PT 13, PT 14, PT 15, PT 16, PT 17, PT 17A, PT 18, PT 19 (Spitalul Militar), PT 20 (IPJ Constanta), PT 22, PT 23, PT 24, PT 25, PT 40, PT 41, PT 42, PT 59, PT 63, PT 65, PT 66, PT 67, PT 69, PT 70, PT 71, PT 72, PT 73, PT 74, PT 75, PT 76, PT 105, PT 107, PT 108, PT 112, PT 113, PT 114, PT 125, PT 126, PT 127, PT 143, PT 144, PT 181, PT 182, începând din dimineața zilei de joi, 9 martie, și până în cursul zilei de vineri, 10 martie.

În funcție de momentul finalizării lucrărilor, societatea de termoficare va comunica informații privind reluarea furnizării energiei termice. Pe www.termoficare-constanta.ro, accesând Lucrări programate, abonații au la dispoziție harta cu amplasarea în municipiul Constanța a acestor puncte termice.

„Ne cerem scuze atât consumatorilor noștri afectați de întreruperea furnizării energiei termice, cât și tuturor participanților la traficul rutier stânjenit în zona în care se execută aceste lucrări. Vă asigurăm totodată că de acum înainte, pentru foarte mulți ani, nu vor mai fi intervenții la infrastructura termică municipală în zonele în care s-au realizat aceste lucrări de modernizare. Scopul lucrărilor este creșterea gradului de confort termic în locuințele dumneavoastră, eliminarea avariilor, scăderea substanțială a pierderilor și costurilor, având ca rezultat scontat scăderea prețului local al energiei termice”, au precizat sursele citate.

Persoanele afectate au la dispoziție numărul de telefon al Dispeceratului Societății de Termoficare Constanța: 0241/616.792.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*