FOTO Pasarela pietonală de la Poarta 2 a Portului Constanța a fost redeschisă după reparațiile capitale

Pasarela pietonală de la Poarta 2 a Portului Constanța a fost redeschisă. FOTO CN APMC SA

Reparațiile capitale realizate la pasarela pietonală de la Poarta 2 a Portului Constanța au fost finalizate. Aceasta a fost redeschisă pietonilor care intră sau ies din port pe la Poarta 2.

Potrivit CN Administrația Porturilor Maritime SA Constanța, valoarea totală a proiectului este de 5.901.257,25 lei (fără TVA), fiind asigurată din fonduri proprii ale companiei.

Pasarela este amplasată în incinta portului și traversează căile ferate portuare și drumul perimetral al portului. A fost dată în exploatare în anul 1965, iar în anul 1995 a fost reabilitată. Este realizată din beton armat și are lungimea totală de 172 de metri.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*