Din cauza unor lucrări la rețeaua electrica, RAJA nu va putea furniza miercuri, 12 iulie, apă în localitatea Chirnogeni

apa, robinet, raja,

Furnizorul de energie electrică va sista miercuri, 12 iulie, alimentarea cu energie în localitatea Chirnogeni din județul Constanța, pentru efectuarea unor lucrări de modernizare, reparații și întreținere a instalațiilor.

Fără curent, Sursa de Alimentare Puț 1 nu va putea funcționa, iar abonații din localitatea Chirnogeni vor rămâne fără apă potabilă, în intervalul orar 09.00 – 17.00.

„Ne cerem scuze pentru disconfortul creat consumatorilor, pe care îi asigurăm că, de îndată ce se va relua alimentarea cu energie electrică, lucrătorii RAJA vor  relua alimentarea cu apă”, au transmis reprezentanții societății.

Totodată, aceștia roagă consumatorii din zona afectată să-și asigure o rezervă minimă necesară de apă pentru consum și uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*