O fetiță de doi ani și șapte luni a murit după ce a căzut de la etajul 3 al unui bloc din Mangalia

FOTO cu rol ilustrativ

O fetiță de doi ani și șapte luni a murit, vineri, după ce a căzut de la etajul 3 al unui bloc din Mangalia, polițiștii din localitate deschizând în cauză un dosar de cercetare penală.

Potrivit anchetatorilor, incidentul s-a petrecut în jurul prânzului, când fetița era acasă împreună cu mama ei. Ea ar fi căzut de la geamul de la bucătăria apartamentului, fiind găsită în stop cardiac de către cadrele medicale sosite la fața locului. Copilul a fost transportat în curs de resuscitare la Spitalul Mangalia, unde s-a continuat protocolul, dar fără răspuns, fiind declarat decesul.

Polițiștii din Mangalia continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cum s-a petrecut tragedia, deschizând în cauză un dosar de cercetare penală pentru ucidere din culpă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*