O fetiță de doi ani a căzut de la etajul unui hotel din Eforie Nord

Stațiunea Eforie Nord. FOTO Primăria Eforie

O fetiță în vârstă de doi ani a ajuns la spital luni, 4 iulie, după ce a căzut de la etajul doi al unui hotel din Eforie Nord.

Potrivit reprezentanților Serviciului de Ambulanță Judeţean (SAJ) Constanţa, incidentul s-a petrecut la Hotelul Delfinul din Eforie Nord, copilul fiind găsit căzut în iarbă, de către un turist care a sunat la 112.

La fața locului s-a deplasat un echipaj al SAJ Constanța, care a constatat că fetița a suferit un traumatism cranio-facial și traumatisme la mâini și picioare. Ea a fost transportată, conștientă, la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța.

Deplasați la fața locului, polițiștii au stabilit faptul că fetița de 2 ani, din județul Galați, ar fi fost lăsată nesupravegheată de părinți. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală, în vederea stabilirii situației de fapt și a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*