O femeie a murit lovită de tren, în zona Podului Cumpenei din Constanța

Un bărbat a murit lovit de tren, în Portul Constanța. FOTO cu rol ilustrativ

Cadrele medicale au fost solicitate să intervină, miercuri, 17 martie, în zona Brătianu din Constanța, unde o femeie fusese lovită de tren sub Podul Cumpenei.

Deplasați la fața locului, medicii nu au putut face nimic pentru a salva viața femeii, în vârstă de aproximativ 60 – 70 ani, fiind declarat decesul.

Cazul a intrat în atenția polițiștilor constănțeni, care urmează să stabilească în ce fel s-a produs incidentul. Din primele cercetări efectuate, victima ar fi fost surprinsă de tren în timp ce ar fi încercat să traverseze peste calea ferată.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*