Ceasuri smart, de 270.000 de lei, introduse în țară prin folosirea de acte nereale, descoperite de poliţiştii de frontieră constănțeni

Bunuri introduse în țară prin folosirea de acte nereale, de 270.000 de lei, descoperite de poliţiştii de frontieră. FOTO: Garda de Coastă

Poliţiştii de frontieră și vameșii constănțeni au descoperit, într-un container sosit din China, în plus față de bunurile declarate, 1.350 ceasuri smart, în valoare de 270.000 de lei.

Potrivit Gărzii de Coastă, în cursul zilei de luni, 28 noiembrie, polițiștii de frontieră s-au sesizat din oficiu sub aspectul săvârșirii infracțiunii de folosirea de acte nereale la autoritatea vamală.

„În fapt, în data de 25 noiembrie, polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă împreună cu inspectori vamali din cadrul Biroului Vamal de Frontieră Constanța Sud au efectuat controlul fizic asupra unui container sosit din China. Astfel, echipa comună a descoperit, în plus față de bunurile declarate, 1.350 ceasuri smart”, au precizat reprezentanții instituției.

Produsele, în valoare de aproximativ 270.000 de lei,  au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, la finalizare urmând a se lua măsurile legale ce se impun.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*