Constănțean reținut de polițiștii de la Transporturi Maritime, în urma unor descinderi privind obținerea, prin înșelăciune, a unor îngrășăminte în valoare de 50.000 de euro

Percheziții ale polițiștilor de la transporturi maritime

Polițiști din cadrul Serviciului de Poliție Transporturi Maritime Constanța, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, au desfășurat activități într-un dosar penal care vizează săvârșirea infracțiunii de înșelăciune. Un bărbat a fost reținut.

Potrivit IPJ Constanța, în cursul zilei de vineri, 23 septembrie, polițiștii de la Transporturi Maritime Constanța au pus în aplicare patru mandate de percheziție domiciliară, în județul Constanța, la persoane bănuite că și-ar fi însușit, prin mijloace frauduloase, 50 de tone de îngrășăminte, având o valoare de aproximativ 50.000 de euro.

La percheziții au fost descoperiți și ridicați, în vederea continuării cercetărilor, peste 13.000 de euro, totodată fiind indisponibilizat un cap tractor și o semiremorcă, susceptibile de a fi fost folosite la săvârșirea infracțiunii.

În urma administrării probatoriului în cauză, procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța a reținut un bărbat, de 32 de ani, pentru 24 de ore, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța. De asemenea, în sarcina bărbatului a fost reținută săvârșirea infracțiunii de conducere cu numere false.

Bărbatul va fi prezentat sâmbătă, 24 septembrie, Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, cu propunere de sesizare a instanței de judecată, în vederea arestării preventive.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*