O femeie a fost omorâtă pe trecerea de pietoni în Valu lui Traian

Femeia accidentată de mașină pe trecerea de pietoni a decedat. FOTO SAJ Constanța

Accidentul rutier s-a produs la ora 6.15 pe DN3, în localitatea Valu lui Traian. Victima traversa strada pe trecerea de pietoni când a fost surprinsă și lovită mortal de către o mașină.

Potrivit reprezentanților IPJ Constanța, un bărbat, de 67 de ani, din Constanța, a condus o autoutilitară pe DN 3, dinspre Constanța către Murfatlar, iar în dreptului unui marcaj pietonal din localitatea Valul lui Traian, a surprins și accidentat o femeie, de 59 de ani, care s-a angajat în traversarea străzii pe trecerea de pietoni. Echipajul SMURD ajuns la locul accidentului nu a mai putut face nimic pentru a salva viața femeii.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*