RAJA înregistrează o avarie în Eforie. Apa este oprită pe mai multe străzi din oraș

Avarie RAJA. FOTO Adrian Boioglu
Avarie RAJA. FOTO Adrian Boioglu

RAJA a înregistrat o avarie la o conductă principala din Eforie Nord. Pentru remedierea acesteia, s-a luat măsura opririi furnizării apei potabile.

Este vorba de conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 350 mm, de pe strada Republicii din Eforie Nord. RAJA a decis să întrerupă furnizarea apei potabile în cursul zilei de 18 aprilie, în intervalul orar 12,15 – 17,00. Sunt afectați de lipsa apei consumatorii de pe străzile: M. Kogălniceanu, I.G. Duca, Brâncoveanu și Matei Basarab.

“Ne cerem scuze pentru neplăcerile create abonaților din Eforie Nord pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea reparațiilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp”, au transmis reprezentanții RAJA.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*