O femeie a fost găsită înjunghiată în fața discotecii MAX din Costinești

Echipaj poliție. FOTO Cătălin Schipor

O femeie a fost înjunghiată și a fost găsită mai mult moartă decât vie, în fața discotecii MAX din stațiunea Costinești. Agresorul a fost identificat și prins de către polițiști.

Din primele informații se pare că victima, o femeie în vârstă de 44 de ani, a fost găsită întâmplător pe stradă, sângerând, iar martorul a sunat la 112. Aceasta le-a spus polițiștilor că a fost înjunghiată de un cunoscut, proprietarul unei firme ce își desfășoară activitatea în stațiune, în camera ei, aflată într-o casă din apropiere.

Victima a fost transportată de un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Constanța la Spitalul Județean Constanța, diagnosticată cu plagă înjunghiată în zona toracelui, față și spate. Aceasta a rămas internată în Secția Chirurgie.

Agresorul a fost identificat și este audiat de către procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*