Pericol de inundații la Cernavodă. Primăria a pus la dispoziție două numere de telefon pentru cei care au nevoie de ajutor

Dunărea, gata să inunde zone din Cernavodă. FOTO Cătălin Schipor

Avertizarea hidrologică emisă de de Institutul Național de Hidrologie și Gospodărire a Apelor anunță pentru perioada imediat următoare un Cod Galben de creștere a debitului Dunării.

Conform notificării INMH, sunt iminente inundațiile. Primăria Cernavodă recomandă populației din zona inundabilă a orașului – str. Canalului, Dacia, Portului și străzile adiacente să ia măsurile ce se impun pentru protejarea bunurilor și a locuințelor.

Totodată, au fost puse la dispoziție două numere de telefon pentru cei care ar putea fi afectați de inundații. Serviciul de permanență este asigurat prin dispeceratul Poliției Locale, tel. 0241 236256 și 0241 487147.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*