FOTO VIDEO Un autocamion încărcat cu cereale s-a răsturnat peste o mașină cu butelii pe DN 2A

Autotrenul s-a răsturnat peste mașina încărcată cu butelii, existând riscul de explozie. FOTO IPJ Constanța

Circulația rutieră a fost blocată în județul Constanța pe DN 2A în jurul orei 13.45, la intrarea în localitatea Crucea, după ce un autocamion s-a răsturnat pe carosabil, prizând sub el o mașină ce transporta butelii pline cu gaz.

În urma accidentului rutier, 50 de butelii cu butan s-au împrăștiat pe șosea sau au fost prinse sub autotren, existând riscul producerii unei explozii. La fața locului au fost trimise echipaje ale ISU Dobrogea, poliție și ambulanțe.  Șoferul mașinii de butelii a făcut un atac de panică, fiind preluat de un echipaj medical al SAJ Constanța.

Din primele cercetări la fața locului s-a stabilit că șoferul autocamionului nu a adaptat viteza la condițiile de trafic – ninsoare și carosabil umed, a derapat, iar în încercarea de a-l redresa a intrat în balans și s-a răsturnat peste mașina cu butelii.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*