O fată în vârstă de 15 ani, accidentată de o mașină de poliție aflată în misiune, în zona Doraly, când traversa strada regulamentar

Mașină de Poliție

O fată în vârstă de 15 ani a fost accidentată astăzi, de o mașină de poliție în misiune, în zona Doraly, când traversa regulamentar.

Potrivit IPJ Constanța,  la data de 5 martie a.c., în jurul orei 13.30, polițiști din cadrul Serviciului de Siguranță Rutieră au fost sesizați cu privire la faptul că, pe Șoseaua Mangaliei din municipiul Constanța, s-ar fi produs un accident rutier.

“Din primele informații rezultă că un polițist din cadrul Serviciului Criminalistic ar fi accidentat un pieton care ar fi traversat strada pe marcajul pietonal.

Tot din informațiile deținute până în acest moment, polițistul se afla în misiune, deplasându-se către Portul Constanța, pentru a efectua o cercetare la fața locului” – IPJ Constanța.

Victima a fost transportată la spital.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. Accidentul s-a produs și datorită demolării vechii treceri de pietoni în ,,trepte,, Cine o fi ,,idiotul,, care a decis că trecerea trebuie sî fie continuă ?

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*